Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Weekendul trecut: Tentativă de omor la Valea Lungă, furt de motorină la Blaj

Un bărbat din Valea Lungă a fost arestat preventiv, după ce, într-o fermă viticolă din localitate, şi-a bătut un consătean, provocându-i acestuia leziuni corporale. Poliţiştii din Blaj au depistat, în flagrant delict, trei tineri, din comuna Crăciunelu de Jos, care tocmai furaseră 90 de litri de motorină din rezervoarele a două autoutilitare parcate pe străzi din municipiul Blaj. Motorina a fost restituită păgubiţilor, iar faţă de cei trei tineri a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru furt calificat.

Tentativă de omor la Valea Lungă Un bărbat din Valea Lungă a fost arestat preventiv, după ce, într-o fermă viticolă din localitate, şi-a bătut un consătean, provocându-i acestuia leziuni corporale.

IPJ Alba informează că vineri, 11 septembrie, ora 16,44, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că, într-o fermă viticolă din comuna Valea Lungă, între doi bărbaţi, s-a produs un conflict spontan, iar unul dintre aceştia a suferit leziuni corporale.

Din primele cercetări, efectuate de poliţişti, a rezultat că în după amiaza zilei de 11 septembrie, între N.M., de 34 de ani, din comuna Valea Lungă şi B.S., de 46 de ani, din aceeaşi comună, pe fondul consumului de alcool şi din cauza unei presupuse datorii, s-a produs o altercaţie, împrejurare în care B.S. l-a înjunghiat pe N.M. în zona abdominală.

Victima a fost transportată la spitalul din Blaj unde a primit îngrijiri medicale, iar din concluziile medico – legale ce au fost formulate în cauză a rezultat că leziunile suferite sunt de natura celor care pun în primejdie viaţa şi necesită pentru vindecare un număr de 16 – 18 zile de îngrijiri medicale, motiv pentru care dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracţiunea de omor în forma tentativei.

Parchetul a luat, faţă de B.S., măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore şi l-a prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba.


Cercetaţi pentru furt Poliţiştii din Blaj au depistat, în flagrant delict, trei tineri, din comuna Crăciunelu de Jos, care tocmai furaseră 90 de litri de motorină din rezervoarele a două autoutilitare parcate pe străzi din municipiul Blaj. Motorina a fost restituită păgubiţilor, iar faţă de cei trei tineri a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru furt calificat.

În noaptea de 12/13.09.2015, în jurul orelor 03.20, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au oprit, pentru control, un autoturism condus de A.E.R., de 19 ani, din comuna Crăciunelu de Jos. În autoturism mai erau doi tineri, de 21 şi 31 de ani, tot din comuna Crăciunelu de Jos.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, în portbagajul autoturismului a fost găsită cantitatea de 90 de litri de motorină, încărcată în mai multe recipiente din plastic, precum şi un furtun. Se pare că motorina a fost sustrasă de către cei trei tineri din rezervoarele a două autoutilitare, ce erau parcate pe străzile Gării şi I.M. Klein din Blaj.

Prejudiciul a fost restituit păgubiţilor, iar faţă de cei trei tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

14.09.2015.