Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Volei Alba Blaj - Universitatea Cluj 3-0. Victorie de control

Volei Alba Blaj s-a impus, fara emotii, in meciul cu Universitatea Cluj, desfasurat sambata seara in Sala Timotei Cipariu. In partida care a contat pentru etapa a opta a Diviziei A1 la volei feminin, echipa noastra s-a impus cu un sec 3-0 (25-17, 25-16, 25-19) si va aborda derby-ul cu CSM Bucuresti, de saptamana viitoare, de pe prima pozitie in clasament. Partida cu CSM de la Bucuresti se va desfasura vinerea viitoare, de la ora 19.30, si va fi transmisa in direct de Digisport.

La primul meci dupa calificarea in optimile de finala ale Cupei CEV, intr-o sala arhiplina, Volei Alba Blaj si-a respectat statutul de favorita, chiar daca a abordat partida cu jucatoare care au evoluat mai putin in ultimul timp. Darko Zakoc a decis sa odihneasca o parte din voleibalistele care au dus greul in disputa cu Volley Koniz, jucatoare precum Naoko Hasimoto sau Tsvetelina Zarkova nefiind folosite deloc in acest meci, in timp ce Martina Utla a fost tinuta pe banca in setul 3, iar Adina Salaoru, capitanul echipei, a fost inlocuita pe final de meci, cand totul era rezolvat deja. A fost un prilej bun pentru Adina Stanciu si Jacqueline Rodrigues sa bifeze, cu succes, un meci integral in angrenajul echipei Volei Alba Blaj. Un meci fara emotii, in care publicul spectator a tinut sa sarbatoreasca si la Blaj calificarea in Cupa CEV, obtinuta miercuri la Sibiu, buna dispozitie domnind in micuta sala din Blaj sambata seara.

Darko Zakoc a folosit urmatoarea echipa de start: Jacqueline Rodrigues, Adina Salaoru, Natalia Matseichyk, Roxana Ivanof, Martina Utla, Adina Stanciu, Katja Medved. Au mai intrat: Adriana Dudnic si Ramona Rus. Nu au evoluat Naoko Hashimoto si Tsvetelina Zarkova, in timp ce Ioana Nemtanu, accidentata, nu a fost trecuta pe foaia de joc.

Iata ce a declarat tehnicianul sarb, imediat dupa meci: "A fost un meci fara emotii, desi meciurile care par dinainte castigate sunt dificile. Noi am jucat cat trebuie, cu o echipa putin schimbata, am dat sansa celor care nu au jucat prea mult in campionat si cupele europene sa evolueze in acest meci si acum ne pregatim pentru cele doua meciuri foarte grele care urmeaza, cu CSM Bucuresti si apoi in Polonia, in Cupa CEV. Primul meci, cel de vineri cu CSM, va fi impotriva unei echipe puternice, dar noi ne stim bine ambitiile si mergem la Bucuresti sa batem."

Victoria din aceasta etapa mentine Volei Alba Blaj pe primul loc in clasament, cu 21 puncte, insa pentru echipa noastra urmeaza un meci foarte dificil, la Bucuresti, contra echipei considerata favorita campionatului, CSM. Partida se va desfasura vineri, 5 decembrie, de la ora 19.30, si va fi transmisa in direct de Digisport. Apoi Volei Alba Blaj se va deplasa in Polonia, pentru meciul cu MKS Dabrowa Gornicza, din prima mansa a optimilor de finala ale Cupei CEV. Partida retur se va disputa la Sibiu, miercuri, 17 decembrie, de la ora 18.00.

Text: Nicu Goga

Foto: Aurel Rosian

29.11.2014.