Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Volei Alba Blaj joacă, în acest weekend, la "Cupa Ardealul", la Tîrgu Mureş

Campioana României la volei feminin, Volei Alba Blaj, va participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la "Cupa Ardealul", ediţia a X-a, organizată de Medicina Tîrgu Mureş, unde va întâlni, pe rând, Unic Piatra Neamţ, Dinamo şi formaţia gazdă. Pentru echipa noastră sunt primele meciuri de pregătire, formaţia antrenată de Darko Zakoc fiind văduvită până acum de jucătoarele aflate la echipele naţionale. Pentru turneul de la Tîrgu Mureş, campioana României nu va putea conta pe Silvana Chausheva şi Ana Grbac, care vor ajunge la Blaj abia la sfârşitul săptămânii. Volei Alba Blaj, care a câştigat "Cupa Ardealul" anul trecut, are şansa de a lua pulsul adversarului din prima etapă, Dinamo, pe terenul căreia va debuta săptămâna viitoare în campionat.

Toate meciurile de la "Cupa Ardealul" vor avea loc în sala de sport a Universităţii de Medicină şi Farmacie Tîrgu Mureş, în care intrarea este liberă, după următorul program:

Vineri, 2 octombrie

17.00: Volei Alba Blaj - Unic Piatra Neamţ
19.00: Medicina Tîrgu Mureş - Dinamo Bucureşti

Sâmbătă, 3 octombrie:

17.00: Volei Alba Blaj - Dinamo Bucureşti
19.00: Medicina Tîrgu Mureş - Unic Piatra Neamţ

Duminică, 4 octombrie:

10.00: Dinamo Bucureşti - Unic Piatra Neamţ
12.00: Medicina Tîrgu Mureş - Volei Alba Blaj

Noul sezon competiţional va începe pentru campioana României, Volei Alba Blaj, pe 10 octombrie, când va juca, în deplasare, pe terenul echipei Dinamo, în prima etapă a Diviziei A1 la volei feminin. Primul meci pe teren propriu va avea loc o săptămână mai târziu, când echipa noastră va întâlni, în Sala Timotei Cipariu, Penicilina Iaşi.

Abonamentele pentru noul sezon, încă disponibile

În continuare blăjenii care doresc să işi rezerve locuri la meciurile pe care campioana Volei Alba Blaj le va disputa în Sala Timotei Cipariu îşi pot achiziţiona abonamente pentru sezonul 2015/2016. Preţul unui abonament rămâne acelaşi ca în sezonul trecut, respectiv 180 de lei, iar intrarea va continua să fie gratuită la meciurile de volei, oficiale sau amicale, dar, în acest caz, cei care nu deţin legitimaţii nu au garantat un loc în sala de volei.

Deţinătorii de abonamente din sezonul precedent au posibilitatea să îşi rezerve acelaşi loc, dacă decid să şi le reînnoiască. Ei sunt rugaţi ca în momentul în care îşi achiziţionează noile abonamente să aibă asupra lor abonamentul din sezonul trecut.

Abonamentele pentru sezonul viitor se achiziţionează de la Primăria Municipiului Blaj, Camera 16, de luni până vineri, între orele 13.00 şi 17.00, şi vor fi disponibile, în funcţie de solicitări, şi după începerea sezonului oficial. Persoană de contact pentru abonamente la volei este Melania Mihu.

Ca şi în sezonul trecut, Clubul Sportiv Volei Alba Blaj va asigura transportul gratuit tuturor suporterilor care doresc să încurajeze echipa la meciurile de pe teren propriu din cupele europene. În acest an Volei Alba Blaj va debuta în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, Liga Campionilor, campioana României urmând să-şi dispute meciurile de pe teren propriu în Sala Transilvania din Sibiu.

Nicu Goga

01.10.2015.