Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Volei Alba Blaj: doua sosiri si o plecare in lotul pentru retur

Volei Alba Blaj le-a transferat pe jucatoarele Bojana Radulovic (coordonator) si Ivana Djerisilo (universal), componente ale nationalei Serbiei, dar s-a despartit de Naoko Hashimoto, care a solicitat incheierea contractului, din motive medicale.

Volei Alba Blaj profita de perioada de transferuri dintre turul si returul campionatului si se intareste in vederea atingerii obiectivului propus: finala campionatului, se arata intr-un comunicat de presa al clubului.

Unul dintre transferuri a fost generat de plecarea fortuita a experimentatei coordonatoare de joc Naoko Hashimoto. Obligata de cauze medicale, aceasta a solicitat intreruperea contractului cu Volei Alba Blaj si intoarcerea in Japonia.

Pe postul de coordonator, alaturi de Jackie Rodrigues de Sousa, va evolua sarboaica de 31 de ani Bojana Radulovic (foto echipament albastru). Avand un CV impresionant, castigatoare a Cupei Italiei (2004), a Supercupei Italiei (2003) si a eventului in Serbia in 2012, noul coordonator al echipei noastre a mai evoluat la echipe de top din campionatele Frantei, Poloniei si Rusiei si este membra a nationalei sarbe. Bojana Radulovic este la a doua evolutie in campionatul Romaniei, dupa cea din 2009-2010 de la SCMU Craiova.

Al doilea transfer perfectat de Volei Alba Blaj il reprezinta cel al universalului, de 1,85 m, Ivana Djerisilo (foto echipament alb, numarul 3). In varsta de 32 de ani, de origine sarba, Ivana Djerisilo a mai evoluat in campionatele Italiei, Elvetiei si Turciei si, timp de un an, in Romania, la Metal Galati. Este detinatoare a medaliei de argint cu nationala Serbiei la Campionatul European din 2007 si vine la Volei Alba Blaj de la Lokomotiv Baku, Azerbaijan.

Vineri si sambata, meciurile cu Penicilina Iasi din Cupa Romaniei

Volei Alba Blaj va disputa la Blaj ambele meciuri cu Penicilina Iasi, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Partidele sunt programate vineri, de la ora 18.00, si sambata, de la ora 12.00.

Formatia noastra va sustine primele trei meciuri oficiale din acest an pe teren propriu, iar primele doua partide se vor desfasura dupa urmatorul program:

- Vineri, 9 ianuarie, ora 18.00: Penicilina Iasi - Volei Alba Blaj (Cupa Romaniei, sferturi de finala, mansa 1);

- Sambata, 10 ianuarie, ora 12.00: Volei Alba Blaj - Penicilina Iasi (Cupa Romaniei, sferturi de finala, mansa 2);

Intrarea la ambele meciuri din Sala Timotei Cipariu este libera, ca de obicei. Daca va trece de dubla cu Penicilina Iasi din Cupa, Volei Alba Blaj va avea ocazia sa joace pentru prima data in istorie, in turneul Final Four, pentru desemnarea castigatoarei Cupei Romaniei.

Meciurile de la sfarsitul saptamanii cu Penicilina Iasi sunt ocazii foarte bune de pregatire a derbyului cu Stiinta Bacau, din prima etapa a returului sezonului regulat, meci programat la Blaj sambata 17 ianuarie, de la ora 14.45.

Nicu Goga

08.01.2015