Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Volei Alba Blaj, câştigătoarea Cupei României 2017; primul event din istorie pentru campioana României

Volei Alba Blaj a câştigat, în premieră, Cupa României la volei feminin, după ce a învins, fără emoţii, Ştiinţa Bacău, în finala disputată la Piatra Neamţ. Campioana României s-a impus în minimum de seturi, la fel ca în precedentele patru partide din acest sezon, cu 3-0 (25-14, 25-17, 25-19). Pentru echipa noastră, care a realizat eventul în acest an, va urma "Seara Campioanelor", programată marţi, 2 mai, de la ora 20.00, în Parcul Avram Iancu, când va sărbători, alături de suporteri, cel mai bun sezon din istorie, în care a dominat categoric voleiul feminin din România.

Meciul de la Piatra Neamţ a fost unul în care echipa noastră şi-a arătat, din nou, superioritatea din acest sezon. Speranţele băcăuancelor că măcar în acest meci vor obţine mai mult, după precedentele patru partide oficiale pierdute la zero în faţa blăjencelor, au fost spulberate rapid. Deşi începuturile de seturi au stat sub nota echilibrului, în primele două parţiale a fost destul de clar, încă de la cel de-al doilea time-out tehnic, cine va fi câştigătoarea. Excepţie a făcut setul trei, când suspansul s-a prelungit puţin, însă nici de această dată Ştiinţa nu a reuşit să ajungă la punctul 20, ceea ce a făcut ca finalul meciului să fie, totuşi, fără emoţii pentru campioane şi pentru cei aproximativ 100 de suporteri blăjeni care şi-au însoţit echipa favorită la Piatra Neamţ.

În finala Cupei României, Dark ZAKOC a mizat pe următoarele jucătoare: Ana ANTONIJEVIC - Adina SALAORU (cpt.), Nadja NINKOVIC, Samara RODRIGUES DE ALMEIDA, Tatsiana MARKEVICH, Nneka ONYEJEKWE - Marina VUJOVIC (libero). Au mai jucat: Ana GRBAC şi Dubravka DJURIC.

Volei Alba Blaj obţine primul event din istorie, ca o confirmare a parcursului de excepţie din ultimii trei ani. În acest moment, echipa noastră are în palmares patru trofee: trei titluri de campioană a României (2015, 2016, 2017) şi o Cupă a României (2017), la care se adaugă un loc trei (medalie de bronz) în ediţia de campionat 2013/2014. Toate, în doar şase ani de existenţă!

Ultima acţiune a campioanei României la volei feminin este programată marţi, 2 mai 2017, de la ora 20.00, în Parcul Avram Iancu, când echipa noastră, care a realizat eventul în acest an, va sărbători, alături de suporteri, cel mai bun sezon din istorie, în care a dominat categoric voleiul feminin din România. Petrecerea din Parcul "Avram Iancu", în cadrul căreia vom avea parte de un moment cu totul şi cu totul deosebit, va fi deschisă de un concert Nicoleta Oancea & Band, va continua cu prezentarea lotului şi staffului tehnic Volei Alba Blaj şi se va încheia cu jocuri de artificii!

Mai multe fotografii de la finala Cupei României, AICI

Text şi foto: Nicu Goga

01.05.2017.