Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Ultimul meci din sezonul regulat: Volei Alba Blaj - CSM Satu Mare, sambata, ora 18.00

Sambata, 14 martie, Volei Alba Blaj sustine ultimul meci dinaintea semifinalelor. De la ora 18.00, in Sala Timotei Cipariu, echipa noastra joaca cu CSM Satu Mare, in ultima etapa a sezonului regulat din Divizia A1 la volei feminin. Aflata pe pozitia a doua in clasament, Volei Alba Blaj trebuie sa castige meciul de sambata la orice scor pentru a beneficia de avantajul terenului propriu in semifinala cu CSM Bucuresti. Primele meciuri din semifinale vor avea loc saptamana viitoare, pe 20 si 21 martie.

Calificata, de mai multe etape, in semifinale, Volei Alba Blaj va incheia cel mai probabil sezonul regulat al Diviziei A1 la volei feminin pe locul doi, o performanta remarcabila pentru formatia noastra, cea mai buna de pana acum inaintea play-off-ului. Acest lucru le va favoriza pe elevele lui Darko Zakoc, care vor incepe acasa meciurile din semifinale. In aceste conditii, echipa noastra trebuie doar sa invinga, la orice scor, CSM Satu Mare, in meciul din etapa a 22-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Partida cu echipa din Satu Mare se anunta destul de usoara, in conditiile in care formatia oaspete va veni la Blaj fara jucatoarele straine, care au parasit echipa dupa ce clubul nu a mai putut sa le plateasca. Cum si in tur situatia a fost oarecum asemanatoare, iar echipa noastra s-a impus fara drept de apel in sala din Satu Mare, ne asteptam ca in jocul de sambata Darko Zakoc sa foloseasca jucatoarele care au evoluat mai putin in partidele din campionat. Aflata pe locul noua in clasament, cu sanse mici sa mai evite play-out-ul, CSM Satu Mare vine la Blaj dupa cinci etape in care nu a reusit sa castige vreun set, in conditiile in care, pe langa echipele fruntase, a intalnit si contracandidate la retrogradare.

Programul etapei a 22-a din Divizia A1 la volei feminin (toate meciurile vor avea loc sambata 14 martie 2015):

Stiinta Bacau - SCM U. Craiova
Penicilina Iasi - Universitatea Cluj
Dinamo - Medicina Targu Mures
Volei Alba-Blaj - CSM Satu Mare
CSM Bucureşti - Unic Piatra Neamt
CSM Lugoj - CSM Targoviste

Clasament la zi Divizia A1 la volei feminin:

1. Stiinta Bacau............ . .56 puncte
2. Volei Alba Blaj............ ..52 puncte
3. CSM Bucuresti............. 50 puncte
4. CSM Targoviste.............48 puncte
5. Dinamo..................... ....41 puncte
6. Medicina Targu Mures...36 puncte
7. Unic Piatra Neamt..........20 puncte
8. CSM Lugoj.....................19 puncte
9. CSM Satu Mare.............19 puncte
10. SCM U Craiova..............16 puncte
11. Penicilina Iasi.................15 puncte
12. Universitatea Cluj............6 puncte

Volei Alba Blaj: primele meciuri din semifinale, pe 20 si 21 martie

Volei Alba Blaj va sustine primele meciuri din semifinale vineri, 20 martie, si sambata, 21 martie. Decizia a fost luata de Federatia Romana de Volei, deoarece partidele vor fi transmise de Digisport.

Astfel, meciurile din play-off, cu CSM Bucuresti, ce vor avea loc cel mai probabil la Blaj, programate initial in data de 21 martie 2015, respectiv 22 martie 2015, se vor desfasura in 20 martie 2015, ora 17.00, si 21 martie 2015, ora 12.45, jocurile urmand sa fie transmise de postul Digi Sport.

De asemenea, tragerea la sorti pentru turneul Final Four al Cupei Romaniei, unde echipa noastra este calificata, va avea loc miercuri, 18 martie, la Bucuresti, in prezenta reprezentantilor cluburilor ramase in competitie, turneul final urmand sa se desfasoare pe teren neutru, in zilele de 4 si 5 aprilie 2015.

Nicu Goga

13.03.2015.