Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Ultimul mare meci al anului la Blaj: Volei Alba Blaj - Ştiinţa Bacău, sâmbătă, ora 18.00

Volei Alba Blaj primeşte vizita echipei Ştiinţa Bacău sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 18.00, în, probabil, cel mai atractiv meci al etapei a VIII-a a Diviziei A1 la volei feminin. Deşi suscită interes în rândul iubitorilor de volei, partida nu va fi televizată, Digisport preferând să transmită un alt joc din această rundă. Totuşi, meciul de la Blaj va putea fi urmărit live-video, pe youtube, graţie eforturilor pe care campioana României le face pentru toţi suporterii care nu pot încuraja echipa din Sala "Timotei Cipariu".

Lider neînvins al clasamentului, campioana României ţinteşte o victorie de trei puncte în faţa unei echipe imprevizibile, valoroase, dar pe care a învins-o în toate cele cinci meciuri directe din sezonul trecut, două în campionat şi trei în semifinalele campionatului.

Schimbarea sistemului competiţional face ca lupta la vârf să fie una şi mai spectaculoasă, fiecare punct obţinut în clasament putând cântări decisiv în configuraţia finală a campionatului. Volei Alba Blaj este neînvinsă până acum, dar a pierdut un punct în chiar runda inaugurală, 3-2 cu CSM Bucureşti. Ştiinţa Bacău a pierdut însă cinci puncte, 2-3 cu Dinamo şi 0-3 cu CSM Bucureşti, dar a învins, pe teren propriu, vicecampioana CSM Târgovişte. Aşa se face că înaintea meciului de sâmbătă Volei Alba Blaj se află pe prima poziţie, cu 23 puncte (8 jocuri), în timp ce Ştiinţa Bacău ocupă locul patru, cu 16 puncte (7 jocuri), la egalitate cu locul trei, pe care se clasează CSM Bucureşti.

Va fi şi un duel în care se vor confrunta doi dintre cei mai valoroşi antrenori din voleiul românesc din ultimii ani, cu titluri naţionale în palmares, Darko Zakoc, pe banca campioanei Volei Alba Blaj şi, respectiv, Florin Grapă, la Ştiinţa Bacău, tehnician extrem de simpatizat în "Mica Romă", primit cu aplauze de public ori de câte ori a venit cu echipa sa la Blaj.

Deşi suscită interes în rândul iubitorilor de volei, partida nu va fi televizată, Digisport preferând să transmită un alt joc din această rundă, Dinamo - CSM Târgovişte. Totuşi, meciul de la Blaj va putea fi urmărit live-video, AICI, graţie eforturilor pe care campioana României le face pentru toţi suporterii care nu pot încuraja echipa din Sala "Timotei Cipariu".

Este ultimul mare meci din acest an pe care îl susţine campioana Volei Alba Blaj în Sala "Timotei Cipariu", următorul joc acasă fiind prevăzut pentru data de 17 decembrie, cu Unic Piatra Neamţ. Până atunci, după meciul cu Ştiinţa Bacău, Volei Alba Blaj va avea deplasări la Medicina Târgu Mureş, CSM Târgovişte, CSM Bucureşti şi Dinamo Moscova (în Liga Campionilor).

Ne aşteaptă un meci atractiv, cu două echipe valoroase ca protagoniste, la finalul căruia, sperăm noi, Volei Alba Blaj va câştiga toate cele trei puncte puse în joc.

Text şi foto: Nicu Goga

18.11.2016.