Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Tauron MKS Dabrowa Gornicza - Volei Alba Blaj 3-1, in turul optimilor de finala din Cupa CEV

Volei Alba Blaj a pierdut, scor 1-3 (22-25, 16-25, 25-19, 22-25), meciul cu Tauron MKS Dabrowa Gornicza, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei CEV la volei feminin, intr-o partida disputata miercuri seara, in Polonia. Pentru a se califica in sferturi, echipa noastra trebuie sa se impuna in returul de saptamana viitoare, de la Sibiu, cu 3-0 sau 3-1 si apoi sa castige setul de aur. Meciul retur se va desfasura miercuri, 17 decembrie, de la ora 18,00, in Sala Polivalenta Transilvania din Sibiu.

In partida din Polonia, fetele noastre au inceput excelent meciul si au reusit sa conduca cu 5-1 si 10-6 in setul intai. Gazdele au egalat rapid, la 11, iar apoi s-a mers cap la cap pana la 20-20, dupa care Tauron s-a desprins decisiv la 25-22. Setul al doilea a fost cel mai slab al echipei noastre, care nu a reusit sa tina pasul cu gazdele decat in prima parte, acestea castigand destul de confortabil cu 25-16. Volei Alba Blaj a rabufnit in setul 3, pe care l-a dominat si pe care si l-a adjudecat cu 25-19. In al patrulea set, echipa noastra a mers cap la cap cu polonezele pana aproape de final, insa nu a reusit sa se concentreze pana la sfarsit, in ciuda masurilor disperate la care a apelat Darko Zakoc, care i-a schimbat chiar si pozitia in teren braziliencei Jacqueline Rodrigues de Souza, trimisa in pozitia de secund in finalul meciului. A fost 25-22 pentru Dabrowa Gornicza, care a luat o optiune importanta de calificare in faza sferturilor de finala din Cupa CEV. Ramane insa impresia ca echipa noastra s-a aflat foarte aproape de adversarul mult mai experimentat din aceasta seara, fetele noastre batandu-se, cu exceptia setului 2, de la egal la egal cu adversarele din aceasta seara.

Darko Zakoc a folosit urmatoarea echipa: Naoko Hashimoto, Adina Salaoru (cpt.), Tsvetelina Zarkova, Natalia Matseichyk, Martina Utla, Adriana Dudnic, Katja Medved (libero). Au mai evoluat Adina Stanciu, Roxana Ivanof si Jacqueline Rodrigues de Souza.

Meciul retur se va disputa miercuri, 17 decembrie, la Sibiu, iar pentru a se califica Volei Alba Blaj trebuie sa castige cu 3-0 sau 3-1 si apoi sa castige setul de aur. Pana atunci insa echipa noastra se reintoarce in sala din Blaj, pentru meciul cu SCM Universitatea Craiova, din cadrul etapei a zecea a Diviziei A1 la volei feminin, care se va desfasura sambata, 13 decembrie, de la ora 18.00.

Nicu Goga

10.12.2014.