Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Târgul de mărţişoare "Bazarul Primăverii" va avea loc miercuri, 7 martie 2018

Amânat cu o săptămână din cauza condiţiilor meteorologice, Târgul de mărţişoare "Bazarul Primăverii" va avea loc miercuri, 7 martie 2018, în faţa sediului central Caritas Blaj, din Bulevardul Republicii, nr.8, începând cu ora 11:00. ,. "Bazarul Primăverii" este o activitate cu caracter socio-educativ şi comunitar, desfăşurată sub forma unui atelier de creaţie, cu ocazia sărbătorilor de primăvară. Acţiunea are ca scop dezvoltarea şi consolidarea unui model de colaborare şi bune practici între cadrele didactice, specialiştii din instituţiile din mediul urban şi rural, din învăţământul de masă şi cel special, şi domeniul social, pe de o parte, şi elevi, copii şi tineri, pe de altă parte, aparţinând acestor instituţii.

Oferta de mărţişoare este foarte generoasă şi în acest an, fiind scoase la vânzare peste 1.000 de mărţişoare, realizate de aproximativ 600 de copii din Blaj şi din mediul rural, elevi ai şcolilor şi proiectelor participante. Sumele strânse din vânzarea mărţişoarelor vor fi utilizate pentru organizarea activităţilor şcolare extracurriculare sau cu caracter socio-educativ.

Ajuns la ediţia a opta, "Bazarul Primăverii" este o activitate cu caracter socio-educativ şi comunitar, desfăşurată sub forma unui atelier de creaţie, cu ocazia sărbătorilor de primăvară.

Acţiunea are ca scop dezvoltarea şi consolidarea unui model de colaborare şi bune practici între cadrele didactice, specialiştii din instituţiile din mediul urban şi rural, din învăţământul de masă şi cel special, şi domeniul social, pe de o parte, şi elevi, copii şi tineri, pe de altă parte, aparţinând acestor instituţii.

Acţiunea este organizată de Liceul Teologic Greco-Catolic "Sfântul Vasile Cel Mare" Blaj, Centrul de consiliere şi sprijin pentru părinţi şi copii “Bunul samaritean”, echipa mobilă de recuperare complexă la domiciliu pentru copii şi tineri cu dizabilităţi din mediul rural Alba, Centrele de zi pentru copii din Bucerdea Grânoasă, Cenade şi Cetatea de Baltă, în parteneriat cu Liceul Tehnologic "Timotei Cipariu" Blaj, Şcoala Gimnaziala "Ion Pop Reteganul" Sâncel, Şcoala Gimnazială “Ioan Maiorescu” Bucerdea Grânoasă, Şcoala Gimnazială “Ion Agârbiceanu” Cenade, Şcoala Gimnaziala “Ştefan cel Mare” Cetatea de Baltă, Servicii Comunitare pentru Protecţia Copilului Blaj şi Asociaţia Serviciul de Ajutor Maltez, Filiala Blaj, ne-a informat Diana Costea, asistent social în cadrul Caritas Blaj.

Nicu Goga

Foto: arhivă

06.03.2018.