Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Sergiu Ştefănescu: "Alegerea în Consiliul Director al FRV, o recunoaştere a rezultatelor obţinute de Volei Alba Blaj"

Preşedintele campioanei Volei Alba Blaj, Sergiu Ştefănescu, va face parte din Consiliul Director al Federaţiei Române de Volei, unde a fost ales cu 64 de voturi. Oficialul blăjean, care va fi una din cele 11 persoane care vor decide destinele voleiului românesc în următorii 4 ani, a declarat, pentru Radio Blaj, că este onorat de această funcţie, care vine ca o recunoaştere a rezultatelor obţinute de Volei Alba Blaj într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Preşedintele Clubului Sportiv Volei Alba Blaj a fost ales, joi, 31 martie 2016, în Consiliul Director al Federaţiei Române de Volei, care, alături de preşedintele şi cei doi vicepreşedinţi ai forului voleibalistic naţional, va conduce voleiul românesc, masculin şi feminin, în următorii 4 ani. Oficialul blăjean a primit 64 de voturi, suficiente pentru a se regăsi pe lista celor 8 membri care compun Consiliul Director, în condiţiile în care pentru această funcţie au fost 20 de candidaţi.

Sergiu Ştefănescu a declarat, pentru Radio Blaj, că este onorat de această funcţie, care vine ca o recunoaştere a rezultatelor obţinute de Volei Alba Blaj într-o perioadă foarte scurtă de timp:

"Este o onoare pentru mine şi pentru întreg voleiul blăjean, această alegere vine şi ca o recunoaştere a rezultatelor pe care le-a înregistrat Volei Alba Blaj într-o perioadă foarte scurtă de timp şi implicit a modului în care am reuşit să conducem destinele acestui club tânăr. Ne propunem să revitalizăm voleiul din România, să-l organizăm astfel încât, în scurt timp, să ajungă în primele 3 sporturi de echipă din ţară, pornind de la toate sectoarele, copii şi juniori, până la seniori. Vrem să aducem sponsorii alături de acest minunat sport, pentru că avem posibilitatea să realizăm o transformare modernă a voleiului din România."

În vârstă de 42 de ani, de profesie jurist, secretar al Municipiului Blaj, Sergiu Ştefănescu ocupă funcţia de preşedinte al Clubului Volei Alba Blaj încă de la înfiinţarea acestuia, în vara anului 2011. În mandatul său, echipa blăjeană se poate mândri cu un titlu de campioană naţională, o medalie de bronz în aceeaşi competiţie, precum şi cu participarea în Liga Campionilor şi Cupa CEV. În prezent, echipa pe care o conduce, din funcţia de preşedinte, este cu un pas în finala campionatului şi calificată în Final-Four-ul Cupei României.

În funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Volei a fost reales Gheorghe Vişan, care se află la al patrulea mandat consecutiv. Vicepreşedinţi au fost aleşi Oana Sârb şi Adin Cojocaru, iar membri în Consiliul Director au fost desemnaţi, alături de Sergiu Ştefănescu, Horia Cardoş, Dănuţ Pascu, Laurenţiu Magdaş, Florin Grapă, Darius Meşca, Cătălin Buhăianu şi Nicolae Marin.

Nicu Goga

01.04.2016.