Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Proiect radio Şcoala Galda de Jos - Radio Blaj

Şcoala Gimnazială “Nicolae Dragan” din Galda de Jos, reprezentată prin director prof. Goia Nicoleta şi coordonatorii de proiect prof. Albu Irina şi prof. Crişan Emilia a demarat în "școala altfel" un proiect media la Blaj având ca parteneri Radio Blaj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean. Un grup de copii din clasele V-VIII ale aceleiaşi şcoli au început înregistrările pentru emisiunea concurs de perspicacitate "DUELUL MINŢII".

Radio Blaj va reveni cu informaţii referitoare la perioada în care se va difuza emisiunea concurs. Aflaţi la Radio Blaj - un radio al Bisericii Greco-Catolice, elevii din Galda de Jos au avut bucuria de a se întâlni personal cu PS Claudiu Pop la sediul Curiei Bisericii Greco-Catolice. Vizibil emoţionaţi aceştia au primit binecuvântarea arhierească şi fiecare câte o iconiţă şi un rozar fosforescent.

Mai multe imagini, AICI

29.05.2017.