Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Programul Targului "SARBATOAREA MIERII – Blaj ", 26 si 27 Martie 2015

A VIII-a editie a targului "Sarbatoarea Mierii" va avea loc, la Blaj, saptamana viitoare, joi si vineri, 26 si 27 Martie 2015. Pentru a doua oara consecutiv, cel mai mare targ apicol din Romania va fi gazduit de Piata 1848, unde comerciantii isi vor expune marfa si unde va fi amplasata scena de spectacol. Vedeta spectacolului pentru tineret va fi formatia Bere Gratis, care va concerta in seara zilei de joi. Pe langa acest spectacol, pe scena vor mai fi organizate diverse evenimente, ce constau in concursuri, dansuri si programe pentru copii. Organizatorii celei de-a VIII-a editii a Sarbatorii Mierii sunt: Apidava, Consiliul Local Blaj, Consiliul Judetean Alba si Asociatia Apis Tarnave Blaj. Radio Blaj este, ca in fiecare an, partener media al acestui eveniment, care deschide seria de manifestari in aer liber ce se vor desfasura in acest an in municipiul Blaj.

Programul Targului "SARBATOAREA MIERII – Blaj ", 26 si 27 Martie 2015


Din dorinta de a promova miraculoasele produse ale stupului - miere, polen, propolis, laptisor de matca, pastura si derivate ale acestora - precum si alte produse traditionale romanesti, Consiliul Judetean Alba, Primaria Municipiului Blaj si Compania Apidava, in parteneriat cu Asoc. Prod. Traditionale Alba, organizeaza la BLAJ, in 26 -27 Martie 2015, targul "SARBATOAREA MIERII" (editia a VIII-a).

Evenimentul din acest an isi propune sa promoveze in randul consumatorilor un stil de viata sanatos si o alimentatie bazata pe produse 100% naturale.

O ampla varietate de produse apicole si apiterapeutice, cosmetice, suplimente nutritive, toate pe baza de miere si alte produse ale stupului, vinuri, produse de panificatie si patiserie, dulciuri (turta dulce, halvita, martipan), artizanat, obiecte ceramice, tablouri si multe altele vor putea fi achizitionate direct de la expozitia cu vanzare.

JOI, 26 Martie – cea mai vizitata zi a targului (~ 5000 vizitatori in 2014)


Locatie: PIATA 1848, in fata Primariei Blaj

DESCHIDEREA OFICIALA (Ora 10.30 )

TARG CU VANZARE (peste 150 de firme expozante din tara si strainatate):

- cea mai variata gama de utilaje si echipamente apicole, direct de la producatori;
- Produse apicole si naturiste: miere si alte produse apiterapeutice si api- cosmetice;
- Produse traditionale romanesti : carne, branzeturi, produse de panificatie si patiserie, produse artizanale/ plante decorative.

SECTIUNE de COMUNICARI si DEZBATERI PENTRU APICULTORI, pe teme de interes pentru domeniul apicol, legislativ si de accesare fonduri pentru dezvoltarea stupinelor.

Alte evenimente din program:

JOI, 26 Martie 2015:

- Ora 12.00: - Dansul Apicultorului, sustinut de majoretele de la Scoala Toma Cocisiu" Blaj;
- Grupurile vocale de copii Allegrino, Miniton si Gam;
- Orele 13.00 -16.00: SHOW CULINAR in AER LIBER;
- Ora 14.00: TOMBOLA CU PREMII APIDAVA PENTRU CUMPARATORI;
- Orele 18.00-21.00: CONCERT LIVE pentru tineret: BERE GRATIS; in deschidere concerteaza solista MARINA din Cluj, formatia LEVEL UP din Blaj, solistul RAVY din Blaj.

- CINA FESTIVA – ora 19:00, Restaurant "Bon Mariage"– Blaj, acces pe baza de invitatie; prezentare de moda cu creatii in culorile mierii/Dansul bondareilor si al albinutelor.

VINERI, 27 Martie 2015 - zi dedicata copiilor

TARG CU VANZARE ( ziua a doua);
- orele 11.00-13.00 – Spectacol pentru copii - la scena din PIATA 1848.

Nicu Goga

17.03.2015.