Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Primarul Gheorghe Valentin Rotar, la Radio Blaj

Emisiunea Actualitatea Locala Radio Blaj ce ar fi trebuit sa fie difuzata luni, 8 aprilie, in care invitat era primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a fost reprogramata pentru miercuri, 10 aprilie, ora 13:30.

Edilul sef al Blajului ii roaga pe ascultatorii Radio Blaj sa inteleaga situatia neprevazuta de astazi, care este data de o intalnire foarte importanta cu oficialii CNADR privind reabilitarea DN14B, de la iesirea spre Medias pana la limita cu judetul Sibiu, intalnire care a facut ca agenda primarului municipiului Blaj sa sufere modificari.

In aceste conditii, primarul Gheorghe Valentin Rotar le da intalnire ascultatorilor Radio Blaj miercuri, 10 aprilie, de la ora 13:30, cand spera sa vina si cu vesti bune privind soarta unei artere rutiere ce a dat mari batai de cap soferilor din Blaj. Raman pe agenda emisiuni si subiectele anuntate, respectiv investitiile si lucrarile pe care Primaria Blaj le realizeaza in aceasta primavara si programul manifestarilor cultural-artistice ce vor avea loc in acest an.

Emisiunea se difuzeaza in direct pe 96,2 FM si pe internet la www.radioblaj.ro