Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Peste 200 de amenzi de circulaţie, în doar 3 zile, pe DJ 107, Blaj - Cetatea de Baltă

Peste 200 de şoferi ce au circulat pe Drumul Judeţean 107 au fost amendaţi de poliţişti, în cadrul unei acţiuni ce a avut ca scop reducerea riscului rutier pe acest sector de drum. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 52.275 lei. Acţiunile poliţiei rutiere vor continua, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba.

În perioada 25-28 octombrie 2016, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţiştii rutieri din Blaj şi poliţişti ai Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au acţionat pe Drumul Judeţean 107, Blaj – Sâncel – Șona – Jidvei - Cetatea de Baltă, pentru prevenirea accidentelor şi combaterea indisciplinei participanților la traficul rutier.

În cele 4 zile de acţiune, poliţiştii au depistat şi sancţionat 217 conducători auto care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 52.275 lei.

Dintre aceştia, 155 au fost sancţionaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză, 6 pentru depăşiri neregulamentare, 13 pentru neportul centurii de siguranţă şi 43 pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 8 permise de conducere, din care 6 pentru depăşire neregulamentară, unul pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră şi unul pentru neacordarea de prioritate.

Totodată, au fost constatate două infracțiuni rutiere şi a fost reţinut un certificat de înmatriculare.

DJ 107 Blaj - Târnăveni este una dintre cele mai periculoase artere rutiere din judeţ, cu multe curbe şi vizibilitate redusă, numărul accidentelor mortale produse aici, după reabilitarea sa din urmă cu aproape 10 ani, fiind în continuare foarte ridicat.

Nicu Goga

foto: internet

31.10.2016.