Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Peste 120 de locuri de munca disponibile pentru somerii din judetul Alba la Bursa Generala a Locurilor de Munca

Peste 120 de locuri de munca vor fi disponibile pentru somerii din judetul Alba la Bursa Generala a Locurilor de Munca, ce va avea loc vineri la Alba Iulia.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Alba, organizeaza Bursa Generala a Locurilor de Munca in data de 19 aprilie 2013. Evenimentul va avea loc in Sala de conferinte situata in Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piata Centru), incepand cu ora 9.30.

Bursa Generala a Locurilor de Munca este o masura activa de combatere a somajului, deoarece ofera posibilitatea, pe de-o parte, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sa se intalneasca in mod direct, fara intermediari, cu angajatorii care au locuri de munca vacante iar, pe de alta parte, agentilor economici de a-si recruta personalul de care are nevoie.

La aceasta actiune, se doreste participarea unui numar cat mai mare de agenti economici ce vor pune la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca o gama cat mai variata de locuri de munca, atat pentru persoane cu studii medii, profesionale, lucratori necalificati cat si pentru persoane cu studii superioare.

Pana in prezent au fost contactati un numar de 21 agenti economici, acestia oferind peste 126 de locuri de munca. Locurile de munca sunt urmatoarele: vanzatori, zidari, zugravi, dulgheri, fierari, lucratori comerciali, barmani, agenti asigurari, consultanti financiari, mentori, inspectori asigurari, unit manageri, programatori Web, consilieri vanzari credite.

15.04.2013.