Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Pe 15 august are loc pelerinajul traditional de la Carbunari. Program

Vineri, 15 august, cu ocazia marii sarbatori Adormirea si ridicarea cu trupul si cu sufletul la cer a Preacuratei Fecioare Maria, are loc pelerinajul traditional la Sanctuarul Fecioarei Saraciilor de la Carbunari. Radio Blaj intentioneaza sa transmita in direct vineri, de la ora 10.00, Dumnezeiasca Liturghie, ce va fi prezidata de Preasfintia Sa Claudiu Pop, episcopul Curiei, la Sanctuarul de la Carbunari. Transmisiunea va fi disponibila pe 96,2 FM si pe www.radioblaj.ro.

Programul oficial al pelerinajului de la Carbunari incepe joi, 14 august, in Catedrala Arhiepiscopala Majora "Sfanta Treime", unde, de la ora 18.00, va fi oficiata Vecernia Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului. De la ora 19.00 are loc Prohodul Maicii Domnului, ce va fi urmat, de la ora 20.30, de Paraclisul Maicii Domnului si devotiuni in cinstea Fecioarei Maria.

Vineri, 15 august 2014, incepand cu ora 08.00, se va pleca in procesiune spre Carbunari. La ora 09.00, la Sanctuarul Fecioarei Saraciilor se va avea loc Rozariul de marire. Incepand cu ora 10.00 va fi oficiata Dumnezeiasca Liturghie, ce va fi prezidata de Preasfintia Sa Claudiu Pop, episcopul Curiei, pe care Radio Blaj intentioneaza sa o transmita in direct.

Dupa terminarea Sfintei Liturghii, se va oficia Sfintirea apei, cu consfintire la Inima Neprihanita a Mariei, ce va fi urmata de parastasul de pomenire pentru preotii care au ostenit la Carbunari.

Sarbatoarea Adormirea si ridicarea cu trupul si cu sufletul la cer a Preacuratei Fecioare Maria se va incheia in Catedrala Arhiepiscopala Majora "Sfanta Treime" unde, de la ora 17.30, se va oficia Rozariul de bucurie, ce va fi urmat apoi de Dumnezeiasca Liturghie, de la ora 18.00.