Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Orientează 2% spre Caritas și redirecționează-ți viața spre Inima Bisericii!

Apel pentru redirecționarea procentului de 2% din impozitul pe venit în favoarea vârstnicilor imobilizați la domiciliu și a copiilor cu dizabilități din Municipiul Blaj.

Asociația Caritas face un apel către toți simpatizanții, membrii și oamenii de bună credință care locuiesc pe raza Municipiului Blaj să orienteze procentul de 2% din impozitul pe venit pentru susținerea serviciilor pe care organizația le desfășoară de 20 ani în folosul vârstnicilor și copiilor cu dizabilități din zona Blaj.

Cele mai multe persoane din Municipiul nostru și din împrejurimi cunosc foarte bine angajamentul constant al Asociației Caritas pe care îl investește în mod concret în sprijinirea bunicilor noștri imobilizați la pat sau la domiciliu și a copiilor cu dizabilități. Nu există casă în Blaj și în localitățile învecinate în care să trăiască sau să fi trăit o persoană vârstnică cu probleme sociale sau de sănătate care să nu fi fost vizitată de asistenții medicali sau îngrijitorii Caritas sau să nu le fi pus la dispoziție obiecte și dispozitive medicale (cârje, scaune rulante, paturi medicale, etc).

Activitatea angajaților Caritas presupune pe lângă competențe și cunoștințe și foarte multă dăruire și inimă altfel nu se poate înțelege cum zi de zi oamenii Caritas rezistă și trăiesc prezența bolii și neputinței alături de semenii lor pe care îi îngrijesc oferindu-le speranță și bucurie.

Apelul nostru se orientează către cei cu inimă mare care prin sprijinul lor pot oferi posibilitatea operatorilor Caritas să-și continue munca și să se dedice în continuare cu inima deschisă în îngrijirea celor mai necăjiți dintre semenii noștri.

Formularele necesare pentru cei care doresc sa orienteze 2% pentru Caritas se pot găsi la Sediul Caritas din Blaj, str. Republicii, nr. 8 sau se pot obține de la oricare dintre angajații Caritas.

Investește în Caritas…, investește în Inima Bisericii!

Caritas Blaj - 22.02.2017