Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Oferte speciale

În Piaţa Mică (strada Gării) din Blaj, în fiecare zi, între orele 09.00 - 17.00, vă oferim posibilitatea de a vă curăţa pernele. Înlocuim dosul vechi cu unul nou, de calitate. O pernă curăţată vă asigură sănătatea, un somn bun şi vă ţine departe de alergii! Informaţii suplimentare şi la numărul de telefon 0744-838.451.

Cabinet consiliere juridică oferă servicii complete în relaţia dintre o Societate Comercială/Persoană Fizică Autorizată cu Registrul Comerţului: de la înfiinţare, funcţionare şi modificări ulterioare, pâna la radiere. Totul la cele mai mici preţuri şi în cel mai scurt timp, fără ca dumneavoastră să vă deplasaţi, să pierdeţi timpul sau să aveţi dureri de cap! Avantajele colaborării cu noi constau în: servicii de consultanţă fundamentate juridic, eficienţă maximă şi rapiditate în soluţionarea problemelor, servicii de prezentare profesională, onorarii accesibile, proporţionate cu complexitatea proiectelor! Ne puteţi contacta la numărul de telefon 0744-580.452 sau pe e-mail la adresa consilierjuridic.rc@yahoo.com.


ASOCIAŢIA PENTRU PREGĂTIREA CETĂŢENILOR ÎN VEDEREA INTEGRĂRII EUROPENE – BLAJ (APCIE – BLAJ) organizează cursuri de perfectionare şi de calificare a adulţilor.

Cursuri de perfecţionare:

1. MANAGER DE PROIECT, un număr de 40 ore, în care se studiază identificarea surselor de finanţare nerambursabilă şi scrierea cererilor de finanţare;
2. FORMATOR, un număr de 40 ore, în care se studiază metodele de formare a competenţelor pentru adulţi.

Cursuri de calificare:

1.AGENT DE SECURITATE;
2.ÎNGRIJITOARE BĂTRÂNI LA DOMICILIU;
3.BABY SITTER;
4.LUCRĂTOR ÎN COMERŢ;
5.FLORAR DECORATOR.

La sfârşitul cursului se obţine un certificat de calificare cu recunoaştere în ţară şi în Uniunea Europeană. Pentru persoanele înscrise la curs se eliberează o adeverinţă acceptată până la eliberarea certificatului. Actele necesare pentru înscriere sunt: copie după Cartea de identitate, după Certificatul de naştere, după certificatul de căsătorie, diploma de absolvire a unei şcoli. Pentru agent de securitate este necesar şi Cazier de la Poliţie. Informaţii suplimentare se obţin de la Stânea Valeriu, tel. 0727-331180 sau 0258-711458.Cumpăr rechizite, jocuri şi jucării din plastic sau tablă, artă populară, fotografii vechi, cărţi poştale, hărţi, obiecte militare şi reclame din perioada comunistă sau mai vechi, precum şi alte obiecte nostalgice colectionabile vechi. Ofer plata pe loc. Informaţii la telefon: 0747-037.280.

Persoană cu experienţă în domeniu, din Blaj, ofer consultanță specializată în accesarea și implementarea proiectelor de finanțare din fonduri europene nerambursabile în domeniul agriculturii, pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Informaţii la telefon 0757-221.337.

Va asteptam la depozitul de cherestea Arion din Blaj - Veza str. Alexandru Borza, nr 4, cu o gama diversa de material lemnos: cherestea, grinzi, laturi si efectuam transporturi cu autoutilitara de 3,5 Tone. Informatii la sediul firmei sau la telefon: 0726183963 sau 0765262847

www.anuntaorice.ro - site-ul tau de anunturi gratuite!
Profita de experienta noastra si fa-ti cunoscuta oferta!
www.anuntaorice.ro - totul la un click distanta: vinde, cumpara, inchiriaza, anunta evenimente!