Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Minorul din Tîrgu Mureş, acuzat în şapte dosare, a furat şi o maşină

Poliţiştii din Şona l-au reţinut pe un minor de 17 ani care este bănuit de furtul unui autoturism, pe care l-a condus, pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere, până în comuna Stremţ, unde, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier, l-a abandonat.

Luni, 2 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Şona, sprijiniţi de poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos l-au identificat pe un minor de 17 ani, din municipiul Târgu Mureş, care locuieşte, fără forme legale, în zona Blajului, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism.

Se pare că, în noaptea de 30/31 octombrie, tânărul a profitat de faptul că autoturismul a fost lăsat, de către un cetăţean din localitatea Sânmiclăuş, neasigurat şi cu cheile în contact, l-a sustras şi, fără a poseda permis de conducere, l-a condus pe drumurile publice, până în localitatea Geoagiul de Sus, comuna Stemţ, unde a acroşat uşor autoturismul unui cetăţean din localitate. După comiterea accidentului, tânărul a abandonat autoturismul, fiind identificat ulterior de poliţişti.

Faţă de minor, care mai este cercetat în alte şapte dosare penale, în principal pentru fapte de furt, a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Blaj, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

03.11.2015.