Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Luni, 21 decembrie, concert extraordinar de Crăciun, organizat de Primăria Blaj

Luni, 21 decembrie, la Centrul Cultural "Iacob Mureşianu", din Blaj, începand cu ora 18.00, sub titlul "Sara bună lui Crăciun", Primăria Municipiului Blaj organizează un concert de colinde şi cântece de Crăciun, susţinut de artişti profesionişti consacraţi. Manifestarea, care se află la cea de a VI-a ediţie, va aduce în faţa blăjenilor atmosfera celebrelor concerte de Crăciun, prin intermediul a trei solişti ai Teatrului de operetă şi musical "Ion Dacian" Bucureşti: Mioara Manea-Arvunescu, Florin Butnaru şi Amelia Antoniu. Farmecul colindelor tradiţionale din folclorul românesc se va regăsi, cu siguranţă, în interpretarea Retei Rus şi a Mariei Dan Păucean, iar muzica uşoară va fi reprezentată de vocea lui Alin Ignat, din Alba Iulia.

Luni, 21 decembrie, la Centrul Cultural "Iacob Mureşianu", din Blaj, începand cu ora 18.00, se va desfăşura ultimul eveniment artistic dedicat sărbătorilor de iarnă.

Sub titlul "Sara bună lui Crăciun", Primăria Municipiului Blaj organizează un concert de colinde şi cântece de Crăciun, susţinut de artişti profesionişti consacraţi.

Manifestarea, care se află la cea de a VI-a ediţie, va aduce în faţa blăjenilor atmosfera celebrelor concerte de Crăciun, prin intermediul a trei solişti ai Teatrului de operetă şi musical "Ion Dacian" Bucureşti: Mioara Manea-Arvunescu, Florin Butnaru şi Amelia Antoniu.

Farmecul colindelor tradiţionale din folclorul românesc se va regăsi, cu siguranţă, în interpretarea Retei Rus şi a Mariei Dan Păucean, iar muzica uşoară va fi reprezentată de vocea lui Alin Ignat, din Alba Iulia.

"Administraţia publică locală şi-a făcut un obicei de a organiza, an de an, un spectacol extraordinar de colinde, susţinut de artişti profesionişti recunoscuti. Sper ca şi în acest an blăjenii să primească în dar de sărbători din partea noastră acest eveniment de ţinută", spune primarul Gheorghe Valentin Rotar, într-un comunicat de presă.

Spectacolul va fi prezentat de jurnalistul Ioan Moldovan.

18.12.2015.