Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Joi se întrerupe furnizarea apei în Petrisat, Fabricii (Blaj), Valea Lungă, Lunca şi Lodroman

Sucursala Blaj a SC Apă CTTA Alba va întrerupe furnizarea apei potabile, timp de mai multe ore, în cursul zilei de joi, 18 august 2016, în cartierul Fabricii din Blaj şi în localitatea componentă Petrisat, între orele 11.00 - 15.00, precum şi în satele Valea Lungă, Lunca şi Lodroman, între orele 09.00 - 13.00. Motivul acestor întreruperi este dat de lucrările de intervenţie în vederea remedierii unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, informează un comunicat al furnizorului local de apă.

Joi, 18 august 2016, între orele 11.00 - 15.00, se va sista furnizarea apei potabile în cartierul Fabricii din municipiul Blaj şi în localitatea componentă Petrisat, în vederea remedierii unei avarii apărute în reţeaua de distribuţie a apei de pe strada Fabricii.

Tot joi, 18 august 2016, între orele 09.00 - 13.00, furnizarea apei va fi întreruptă în satele Valea Lungă, Lunca şi Lodroman, în vederea executării unor lucrări la reţeaua de distribuţie a apei de pe strada Gării din localitatea Valea Lungă.

Conducerea SC Apă CTTA Alba le mulţumeşte pentru înţelegere tuturor celor afectaţi de aceste întreruperi, se mai arată în comunicatul semnat de şeful Sucursalei Blaj, Ioan Ignat.

17.08.2016.