Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Gimn Star Blaj, locul I la Open Arad; două fost sportive au debutat în arbitraj

Ziua de 4 noiembrie a fost una specială şi emoţionantă pentru generaţiile de sportivi, vechi şi noi, ai Clubului Sportiv Gimn Star Blaj. Clubul blăjean a câştigat cele două secţiuni la care a participat în cadrul concursului open de la Arad, iar la această competiţie două foste sportive Gimn Star Blaj, Andreea Miruna Rotaru şi Tabita Teodora Negrea, şi-au făcut debutul în arbitrajul naţional.

Sâmbătă, 4 noiembrie 2017, a fost o zi emotionată şi plină de satisfacţii pentru Clubul Sportiv Gimn Star Blaj, odată cu participarea la Concursul Internaţional de Twirling şi Majorete Open Arad, desfăşurat în Sala Sporturilor Victoria din localitate.

Tradiţia merge mai departe, echipa reuşind să se claseze pe locul I la cele două secţiuni de concurs la care s-a înscris. Este vorba de secţiunea trio, categoria de vârstă cadeţi şi secţiunea grup pom pon, categoria de vârsta copii.

"Reunind echipe participante din Serbia, Ungaria şi România, competiţia s-a dorit a fi o etapă de verificare şi de selecţie a sportivilor pentru loturile reprezentative ale României, din echipa blăjeană fiind vizate patru sportive. Dar ce ne bucură cel mai mult este faptul că, la nivel naţional, se extinde brigada de arbitre. Astfel, fostele sportive ale clubului, Andreea Miruna Rotaru şi Tabita Teodora Negrea, din iunie 2017, sunt arbitre naţionale în ramura de sport Twirling şi Majorete, concursul de la Arad reprezentând debutul lor în arbitraj", a declarat profesoara Cornelia Letiţia Mărginean, preşedintele Clubului Sportiv Gimn Star Blaj.

09.11.2017.