Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Furnizarea gazelor naturale va fi sistata miercuri, 15 octombrie, in Blaj, Tiur si Petrisat

In vederea efectuarii unor lucrari de cuplare a unor noi conducte la sistemul de distributie a gazelor naturale si a altor lucrari specifice, E.ON Gaz Distributie este nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale in localitatile Blaj, Tiur si Petrisat in cursul zilei de miercuri, 15 octombrie 2014, incepand cu ora 09.00. Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 15.00.

Compania E.ON Gaz Distributie solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere al acestora timp de 30 minute.

In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Gaz Distributie la unul dintre numerele de telefon:

- 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila);

- 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Romtelecom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

13.10.2014.