Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Eveniment inedit media în Austria - protagonist Parintele Nicolae Anuşcă - Director Caritas Blaj

Miercuri, 8 februarie 2017, Părintele Nicolae Anuşcă - Director Caritas Mitropolitan Blaj, alături de Doamna Edith Pinter – Directoare Caritas Eisenstadt - Austria, a susţinut o conferinţă de presă. Evenimentul media s-a desfăşurat în foaierul casei St. Martin din Eisenstadt și s-a bucurat de un viu și real interes din partea reprezentanților media din regiunea Burgenland-Austria. Tema conferinței de presă a fost focusată pe problematica socială a copiilor din România, cu trimitere directă la copiii cu dizabilități și copiii orfani. Jurnaliștii prezenți au fost foarte interesați și de situația economică, socială și politică actuală din țara noastră, mai ales după ce evoluția realității românești din ultimele zile deschide jurnalele de știri din întreaga Europă.

Mai multe informaţii despre conferința susținută puteți găsi pe următorele linkuri: AICI, AICI şi AICI .

Caritas Mitropolitan Blaj se află într-un parteneriat de mai multi ani cu organizația Caritas Burgenland-Austria, care are ca scop îmbunătățirea condițiilor de viață și accesul la servicii sociale și medicale pentru cele mai vulnerabile categorii de copii din Romania.

Centrul de Comunicare Caritas Blaj

14.02.2017.