Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Doi tineri sanctionati contraventional dupa ce o cearta intre frati a necesitat noaptea trecuta interventia jandarmilor din Blaj

O cearta intre frati a necesitat noaptea trecuta interventia jandarmilor din Blaj, in urma careia doi tineri au fost sanctionati contraventional.

Interventia jandarmilor a avut loc dupa ce o tanara in varsta de 14 ani s-a prezentat in toiul noptii la sediul jandarmilor blajeni pentru a le solicita ajutorul, dupa ce cei doi frati ai acesteia au intrat in conflict.

Amanunte ne ofera maiorul Cosmin Jurcovet, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Alba:

"Fata in varsta de 14 ani sarise pe geamul locuintei si le-a relatat jandarmilor ca, in lipsa parintilor, fratii mai mari au inchis-o in casa si au amenintat-o cu acte de violenta in cazul in care paraseste domiciliul. Mai mult, a adaugat ca acestia au ajuns sa se certe intre ei, existand riscul aparitiei unor vatamari corporale. In aceste conditii, la domiciliul fetei s-a deplasat un echipaj de jandarmerie, care a actionat pentru aplanarea divergentelor dintre cei trei. In urma verificarilor efectuate la fata locului, a reiesit faptul ca fratele mai mare - Marian L. ( 19 ani) - i-a interzis surorii sale sa se duca la o intalnire. Suparata, aceasta a cerut ajutorul altui frate, tot minor si impreuna au incercat sa-l induplece pe cel mare sa revina asupra interdictiei. A urmat un episod de violenta verbala, iar la un moment dat fata a fost trimisa in camera ei. In lipsa acesteia cei doi frati au continuat cearta, fiind intrerupti doar de echipajul de jandarmerie."

Fratele mai mare a fost sanctionat cu amenda in valoare de 200 de lei, iar fratele minor cu avertisment scris pentru provocarea si participarea la scandal. Totodata acestora li s-a atras atentia sa evite pe viitor astfel de comportamente.

23.04.2013.