Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Debut cu dreptul pentru Volei Alba Blaj: 3-0 cu Penicilina Iasi in prima etapa a Diviziei A1. Marti, 15 octombrie, de la ora 17, in direct la Digisport 3, Volei Alba Blaj joaca pe terenul Stiintei Bacau, in cadrul etapei a doua

CS Volei Alba Blaj a obtinut o victorie scontata si meritata in fata nou promovatei Penicilina Iasi in primul meci din sezonul regulat al Dviziei A1 la volei feminin. Echipa noastra a castigat in 3 seturi, 25-16, 25-18 si 25-19, si a bifat primele 3 puncte din campionat. Pentru Volei Alba Blaj urmeaza deplasarea pe terenul campioanei Stiinta Bacau, in cadrul etapei a doua a Divziei A1 la volei feminin. Meciul Stiinta Bacau - Volei Alba Blaj se va disputa marti, 15 octombrie, de la ora 17, si va fi transmis in direct de Digisport 3.

In fata unei asistente numeroase, fetele pregatite de Branko Gajic au inceput timid si relaxat fiecare set, insa si-au revenit de fiecare data si s-au impus destul de clar. De altfel, la sfarsitul meciului, tehnicianul sarb acuza relaxarea echipei sale, care nu reuseste deocamdata sa se concentreze suficient cu echipele mai slab cotate. Principalul blajean a “remarcat” jocul slab la preluare al echipei noastre, care nu a reusit sa aduca suficiente mingi in centru, insa nu s-a aratat foarte ingrijorat, in conditiile in care debuturile de sezon aduc astfel de situatii. Branko Gajic a mai spus ca are incredere in echipa sa despre care spune ca stie sa se concentreze in meciurile cu echipele tari, cum va fi cel de marti de la Bacau.

Volei Alba Blaj a inceput meciul in urmatoarea formula: Luminita Trombitas (cpt.), Adina Stanciu, Adina Salaoru, Valentina Rusu, Roxana Ivanof, Miroslava Kiakova, Katja Medved (libero), pe parcurs intrand Milagros Collar, Adriana Dudnic, Camila Lanner si Ramona Rus.

Pentru Volei Alba Blaj urmeaza deplasarea pe terenul campioanei Stiinta Bacau. Meciul se va disputa marti, 15 octombrie, de la ora 17 si va fi transmis in direct de Digisport 3.

Oficialii echipei noastre spun la unison ca meciul cu Stiinta Bacau este foarte greu, insa avertizeaza ca Volei Alba Blaj nu este invinsa dinainte chiar daca va evolu pe terenul campioanei.


Branko Gajic (antrenor principal): "Noi trebuie sa jucam un volei de calitate, exact cum facem la antrenamente si atunci sigur nu vor fi probleme. Noi jucam mai bine cu echipele serioase si asta ma cam deranjeaza, eu vreau sa tratam cu seriozitate fiecare adversar, indiferent de calitatea acestuia."

Sergiu Stefanescu (presedinte): "Mergem sa ne aparam sansa si sa scoatem maximum posibil. Nu suntem invinsi de la inceput, dar trebuie sa si respectam adversarul. Stim sa jucam cu campioana Romaniei si asta le da celor de la Stiinta Bacau prima sansa in meciul de marti."

14.10.2013.