Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Debut cu dreptul in semifinale: Volei Alba Blaj - CSM Bucuresti 3-0

Volei Alba Blaj a obtinut o victorie categorica, scor 3-0 (25-20, 25-16, 25-18), in meciul de debut al semifinalei cu CSM Bucuresti. Intr-o sala arhiplina, fetele pregatite de Darko Zakoc au facut legea intr-o disputa mai dezechilibrata decat se astepta. Sambata, de la ora 12.45, in direct la Digisport 1, va avea loc, tot la Blaj, meciul 2, iar o victorie a echipei noastre ar transforma-o in mare favorita la calificarea in finala.

Venita la Blaj cu un nou antrenor, Stefano Micoli, si fara ridicatoarea, si capitanul echipei, Ana Tiemi Takagui, bolnava, CSM Bucuresti a parut o umbra a echipei ce punea atatea probleme in meciul de acum 3 saptamani. De partea cealalta, Volei Alba Blaj si-a continuat prestatiile exacte din ultima luna si a oferit suporterilor o partida consistenta, chiar daca, pe parcursul seturilor, echipa noastra a avut momente in care a sovait. A impresionat capacitatea de revenire pe care fetele noastre au aratat-o, dar si inspiratia lui Darko Zakoc, care din nou a mutat decisiv in momentele dificile din setul 3. Merita remarcata revenirea blajencelor, in setul 3, de la scorul de 3-9 la 18-10, dar si evolutia intregii echipe, jucatoarele venite de pe banca aducand plusul de care avea nevoie echipa in situatia critica inregistrata in teren. Un mare bravo vicecapitanului Adrian Dudnic (cu atacuri devastatoare), liberoului Katja Medved (la multi ani cu ocazia zilei de nastere, sarbatorita vineri), dar si celor doi falsi, Martina Utla si Ivana Djerisilo, sarboaica inlocuind-o cu succes pe cehoaica, dupa ce septarul nostru a obosit, precum si impresionantului joc in aparare pe care Darko Zakoc l-a imprimat echipei.

Darko Zakoc a inceput in urmatoarea formula: Bojana Radulovic, Adina Salaoru (cpt.), Roxana Ivanof, Martina Utla, Ioana Nemtanu, Tzvetelina Zarkova si Katja Medved (libero). Au mai evoluat Adriana Dudnic si Ivana Djerisilo. Rezerve neutilizate Jacqueline Rodrigues de Souza, Natalia Matseichyk si Adina Stanciu.

Iata ce a declarat Darko Zakoc dupa victoria din primul meci al semifinalei: "Sunt multumit. Am inceput bine seria meciurilor cu CSM, cu un rezultat care vorbeste de la sine, echipa a jucat bine, a controlat meciul, cu exceptia inceputului setului 3, dar si acolo am revenit la timp si cred ca am meritat aceasta victorie. Eu am zis si dupa meciul direct din campionat ca CSM Bucuresti este o echipa buna, echipa cu jucatoare cu experienta si sigur ca noi dupa aceasta victorie nu ne vom relaxa, avem scopul nostru si cred ca si maine cu aceasta atmosfera, cu ajutorul publicului care a venit la sala (multumesc pe aceasta cale suporterilor pentru sprijin), putem sa mergem la Bucuresti cu 2-0 la general. Sa nu fim euforici acum, maine e doar setul 2 dintr-un meci mai lung, trebuie sa strangem randurile si sa ramanem concentrati la maxim."

Meciul 2 se va disputa sambata, 21 martie, de la ora 12.45 si va fi transmis in direct de Digisport 1. Semifinala va continua apoi cu jocurile 3 si 4, programate pe 30 si 31 martie, de la ora 17.00 amandoua, la Bucuresti, partide transmise de asemenea de Digisport.

Nicu Goga

Foto: Aurel Rosian

20.03.2015.