Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

CURS DE SPECIALIZARE MANAGER DE PROIECT

Programul de specializare este organizat de Asociatia pentru Pregatirea Cetatenilor in Vederea Integrarii Europene - Blaj, autorizata ca furnizor de formare profesionala de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC – fosta CNFPA), si se finalizeaza cu o diploma de absolvire recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Perioada de desfasurare: 24 ianuarie-2 februarie 2017 cu examen in 4 februarie

Durata cursului este de 40 de ore, din care 15 ore de teorie si 25 ore de practica. Orele se vor desfasura seara si in weekend. Programul va fi stabilit cu participantii inscrisi la curs, in functie de disponibilitatea acestora.

Examenul de absolvire va consta intr-o proba teoretica si una practica. Proba teoretica consta in rezolvarea unui test grila, iar cea practica presupune prezentarea in fata comisiei de evaluare a proiectului elaborat pe parcursul sesiunii de instruire.

Taxa de participare este de 300 lei si poate fi platita in doua transe. Ea acopera toate cheltuielile legate de curs, suportul de curs, fise de lucru, examinare, diplome. Taxa va fi achitata dupa semnarea contractului de formare profesionala.

Conditii de inscriere: Participantii trebuie sa fie absolventi de studii medii sau superioare.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare privind desfasurarea acestui curs

sunati-ne la numarul de telefon 0258-711458, Mobil: 0727331180 sau scrieti-ne la adresa de email valeriustanea@yahoo.com.

Persoana de contact: Stânea Valeriu.

Presedinte,
Prof. Ing. Stânea Valeriu