Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

CURS DE SPECIALIZARE FORMATOR

Programul de specializare este organizat de Asociatia pentru Pregatirea Cetatenilor in Vederea Integrarii Europene - Blaj, autorizata ca furnizor de formare profesionala de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC – fosta CNFPA), si se finalizeaza cu un certificat de absolvire recunoscut de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Perioada de desfasurare: 23-31 ianuarie 2017 cu examen in 3 februarie 2017.

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa acumuleze cunostinte si tehnici necesare pentru formarea profesionala si sa-si dezvolte abilitati practice, utile pentru rezolvarea problemelor specifice activitatilor de predare, in formarea adultilor. De asemenea, certificatul de formator este necesar pesoanelor care vor face parte din echipele de implementare ale proiectelor in cadrul Programului Operational Capital Uman.

Durata cursului este de 40 de ore, din care 20 ore de teorie si 20 ore de practica. Orele se vor desfasura după masă. Programul va fi stabilit cu participantii inscrisi la curs, in functie de disponibilitatea acestora.

Examenul de absolvire are proba teoretica ce consta in rezolvarea unui test grila, iar cea practica presupune prezentarea in fata comisiei de evaluare a unei teme la alegere.

Taxa de participare este de 300 lei si poate fi platita in doua transe. Ea acopera toate cheltuielile legate de curs, suportul de curs, fise de lucru, examinare, certificate.

Conditii de inscriere: Participantii trebuie sa fie absolventi de studii superioare finalizate cu diploma de licenta sau care urmeaza cursurile unei facultati.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare privind desfasurarea acestui curs sunati-ne la numarul de telefon 0258-711458, Mobil: 0727-331180 sau scrieti-ne la adresa de email valeriustanea@yahoo.com.

Persoana de contact: Stânea Valeriu.

Presedinte,
Prof. Ing. Stânea Valeriu