Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

CS Volei Alba Blaj rateaza calificarea in semifinale si schimba antrenorul principal

Infrangerea cu CSM Bucuresti si ratarea calificarii in semifinalele Diviziei A1 la volei feminin i-a fost fatala antrenorului principal Marius Macarie, care s-a despartit astazi in conditii amiabile de echipa de volei CS Volei Alba Blaj. Pentru a crea un soc la echipa, pe banca tehnica a fost instalat sarbul Branko Gajic, antrenor care a salvat in weekend echipa CSM Sibiu de la retrogradare.

Aseara, CS Volei Alba Blaj si-a continuat evolutiile slabe din deplasare si a pierdut fara drept de apel intalnirea decisiva cu CSM Bucuresti din play-off-ul de calificare in semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. Ca si in precedentele meciuri disputate in Capitala, CSM Bucuresti s-a impus cu 3-0(25-15, 25-22, 25-19) si s-a calificat in careul de asi ai competitiei.

Desi la sfarsitul sezonului regulat au anuntat ca nu vor fi facute schimbari pe banca tehnica, evolutia slaba a echipei in ultimele meciuri i-au determinat pe oficialii clubului sa creeze in soc la echipa, astfel incat obiectivul din acest an, ocuparea locului 5, sa nu fie compromis. In acest sens, in urma discutiilor care s-au purtat inclusiv cu antrenorul Marius Macarie s-a luat decizia, de comun acord, de a fi numit un nou antrenor principal. De altfel, semnalele venite de la club indica faptul ca decizia de a-l numi antrenor pe Branko Gajic a fost luata si la sugestia lui Marius Macarie. Semnale in ceea ce priveste schimbarea de antrenor au existat inca de miercurea trecuta cand Branko Gajic a fost prezent in Sala Timotei Cipariu la meciul cu CSM Bucuresti, castigat de echipa noastra cu 3-1.

Branko Gajic(foto) a pregatit in ultimii doi ani echipa CSM Sibiu pe care a reusit-o sa o salveze de fiecare data de la retrogradare. Performanta este cu atat mai mare cu cat la Sibiu tehnicianul sarb a avut parte de un lot slab valoric si de mari probleme financiare la clubul de pe Cibin.

Noul tehnician al echipei CS Volei Alba Blaj va debuta in fata propriilor suporteri sambata, 23 martie, cand echipa noastra va intalni CSM Lugoj in prima mansa din play-off-ul de calificare in finala pentru locurile 5-6.

18.03.2013.