Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

CS Volei Alba Blaj - CSM Bucuresti 3-1 si calificarea in semifinale se joaca duminica in Capitala

CS Volei Alba Blaj se mentine in cursa pentru calificarea in semifinalele Diviziei A1 la volei feminin, dupa ce s-a impus in meciul de pe teren propriu cu CSM Bucuresti, scor 3-1, egaland astfel situatia la general. Partida decisiva se va disputa duminica la Bucuresti.

In fata propriilor suporteri, CS Volei Alba Blaj a demonstrat ca este o echipa redutabila pe teren propriu, obtinand a 10-a victorie din cele 11 meciuri disputate acasa in cadrul Diviziei A1 la volei feminin. La finalul partidei de miercuri seara, Volei Alba Blaj s-a impus cu 3-1(29-27,25-23,17-25,25-12) si si-a castigat dreptul de a juca meciul decisiv pentru calificarea in semifinale.

Antrenorul echipei noastre, Marius Macarie, a mizat pe formula Alice Kapelovies, Adriana Dudnic, Josefina Fernandez, Valentina Rusu, Marija Sandic, Irina Alexandru si Laura Mastahac(libero), pe parcurs intrand Bojana Stoikovic (care a evoluat usor accidentata), Melinda Dobes si Alexandra Ciontos.

Chiar daca porneste cu sansa a doua, in conditiile in care cele doua intalniri disputate la Bucuresti au fost pierdute categoric, Volei Alba Blaj merge in Capitala duminica sa realizeze marea surpirza: calificarea in semifinalele Diviziei A1 la volei feminin in chiar sezonul de debut.

In cazul in care duminica va castiga, echipa noastra va intalni Dinamo in semifinale si va disputa primul meci la Bucuresti pe 23 martie. Daca va pierde, Volei Alba Blaj va juca in play-off-ul pentru locurile 5-8, cu CSM Lugoj, cu primul meci la Blaj pe 23 martie.

De notat este faptul ca intalnirea CSM Bucuresti - CS Volei Alba Blaj este singura confruntare din play-off care are nevoie de meci decisiv, in celelalte 3 partide castigatoarele impunandu-se in doua manse, cele 3 semifinaliste fiind Dinamo, Tomis Constanta si Stiinta Bacau.

foto: Dragos Basaraba

14.03.2013.