Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

CS Ocna Mures - CIL Blaj 2-4 (2-1)

CIL Blaj a obtinut, duminica, o victorie extrem de importanta in lupta pentru supravietuirea in Liga a IV-a, intr-un meci ce a contat pentru etapa a 17-a. Formatia noastra s-a impus in deplasare, la Ocna Mures, pe terenul penultimei clasate, cu scorul de 4-2 (1-2), prin golurile marcate de Cristian Bilegan (min. 23), Stefan Szabo (min. 84) si Adelin Cerghizan (min. 74 si 88, ultimul din penalty). Pentru gazde au punctat Bulgar (min. 15) si A. Gabor (min.42). CS Ocna Mures a terminat meciul in 10 oameni, dupa ce Kiss a fost eliminat de pe teren in minutul 83.

Antrenorul Septimiu Boancas a folosit urmatoarea echipa: Radu Damian – Zoltan Szekely (min. 50, Mario Denes), Stefan Szabo, Mircea Campean (min. 80, Adrian Savonea), Cristian Bilegan, Gabriel Cerghedean, Adrian Voicu, Antoniu Sorcoiu, Sorin Pintea, Dan Costea si Adelin Cerghizan.

In urma acestei victorii, CIL Blaj urca in clasament doua pozitii si revine pe locul 12, cu 16 puncte, 4 victorii, 4 egaluri si 9 infrangeri, golaveraj 27-38. Etapa viitoare CIL Blaj va juca tot in deplasare, la Dalia Sport Daia Romana, duminica, 29 martie, de la ora 16.00.

La juniori, CS Ocna Mures - CIL Blaj 7-0, rezultat in urma caruia echipa noastra coboara pe locul 2 in clasamentul Ligii a IV-a Juniori A1, cu 42 de puncte, echipa din Ocna Mures devenind noul lider la aceasta categorie de varsta.

Nicu Goga

23.03.2015.