Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: vineri, 3 martie, ora 10.00, are loc a VI-a ediţie a "Cupei Mărţişorului" la majorete

Vineri, 3 martie 2017, începând cu ora 10.00, la Blaj va avea loc cea de-a VI-a ediţie a "Cupei Mărţişorului" la majorete. 132 de sportive, de la şcoli din Oradea, Deva, Alba Iulia, Blaj şi Cetatea de Baltă vor participa la cele patru secţiuni de concurs. Evenimentul este găzduit de sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar Blaj, din Parcul Avram Iancu, iar intrarea este liberă.

132 de sportive, reprzentând şcoli din Oradea, Deva, Alba Iulia, Blaj şi Cetatea de Baltă se vor afla la startul ediţiei din acest an a "Cupei Mărţişorului" la majorete. Ele vor concura la patru secţiuni: pom pon, solo accesorii, rhythmic twirl şi x-strutting. La finalul concursului, înaintea festivităţii de premiere, ca de obicei, sportivele de la Clubul Sportiv Gimn Star Blaj, condus de Cornelia Letiţia Mărginean, vor oferi un program demonstrativ.

A VI-a ediţie a "Cupei Mărţişorului" la majorete este organizată de Clubul Sportiv Gimn Star Blaj şi Liceul Tehnologic "Timotei Cipariu" Blaj, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Alba şi în parteneriat cu Primăria Municipiului Blaj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.

Evenimentul este găzduit de sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar Blaj, din Parcul Avram Iancu, iar intrarea este liberă.

Nicu Goga

02.03.2017.