Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: un tanar din Alba Iulia este cercetat pentru ca si-a inscenat un jaf si apoi s-a adresat politiei din Blaj pentru a reclama ca a fost talharit

Politistii din Blaj au formulat, in data de 13 ianuarie, o propunere de clasare a unei cauze privind o fapta de talharie reclamata la data de 27 noiembrie 2014 de catre angajatul unei firme de curierat. In urma cercetarilor efectuate, politistii au constatat ca faptele reclamate nu au fost reale iar reclamantul a înscenat totul cu scopul de a-si insusi banii avuti in gestiune.

In fapt, in data de 27 noiembrie 2014, B.C.V. de 26 de ani, din Alba Iulia, a reclamat faptul ca in timp ce conducea un autoturism pe DN 14 B, in directia Blaj – Teius, a fost obligat de soferul unui alt autoturism, aflat in trafic, sa opreasca, iar doi barbati i-au spart geamul portierei, l-au scos din autoturism si i-au sustras suma de 6.000 de lei.

Imediat politistii au demarat activitatile de cercetare sub aspectul comiterii de talharie, in vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului. Pe parcursul cercetarilor, in urma probelor administrate in cauza, coroborate cu rezultatul testarii poligraf a reclamantului, s-a stabilit ca faptele reclamate nu sunt reale, iar tanarul a inscenat totul, cu scopul de a-si insusi banii aflati in gestiune. In cele din urma, acesta a recunoscut faptul ca a inscenat talharia, iar banii i-a folosit in interes personal.

Dosarul penal privind fapta de talharie reclamata de tanar a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Blaj cu propunere de clasare, in conformitate cu prevederile articolului 315 din Codul de Procedură Penala. Fata de B.C.V. urmeaza sa fie efectuate cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare.

14.01.2015.