Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: un sfert dintre autoturismele controlate de RAR au prezentat defecţiuni tehnice

Poliţiştii din Blaj, împreună cu RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse din cauza stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost verificate 28 de autovehicule, la 7 dintre acestea fiind constatate defecţiuni tehnice.

Miercuri, 10 ianuarie 2018, poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, au fost controlate 28 de autovehicule, la 7 dintre acestea fiind identificate diverse defecţiuni tehnice. Conducătorii acestora au fost sancţionaţi contravenţional.

Alţi 9 conducători auto au fost amendaţi, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 2.030 lei.

Totodată, pentru două dintre autovehiculele identificate cu defecţiuni, au fost retrase certificatele de înmatriculare.

11.01.2018.