Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: trei bărbați surprinși la furat de lemn din Pădurea Cărbunari

Luni, 3 iulie 2017, echipaje de jandarmerie, din cadrul Secției de jandarmi Blaj, au depistat trei bărbați ce transportau lemn, fără a avea asupra lor documente justificative.

Bărbații, cu vârste cuprinse între 24 și 27 de ani, au fost surprinși, în jurul orei 12.00, în Pădurea Cărbunari, în timp ce transportau, cu ajutorul unui atelaj tras de cai, aproximativ 4 metri cubi lemn din specia Carpen, fără însă a putea prezenta documentele legale de proveniență.

Jandarmii au procedat la legitimarea acestora și la sancționarea contravențională a fiecăruia dintre cei trei bărbați cu câte 2.500 de lei, în conformitate cu Legea nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice. Totodată lemnul a fost confiscat precum și atelajul hipo și predat în custodie la Ocolul Silvic Valea Pianului R. A.

"Ca de fiecare dată, recomandăm celor care au cunoștință de astfel de fapte să le semnaleze în continuare cu aceeași promptitudine și îi asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de intervenție pentru depistarea și sancționarea vinovaților", informează Compartimentul Informare, Relații Publice și Relații cu Publicul din Jandarmeria Alba.

04.07.2017.