Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Târgul de animale închis până la data de 25 septembrie, pentru reabilitare

Primăria Municipiului Blaj anunţă că Târgul de animale din Blaj a fost închis, pentru reabilitare, până la sfârşitul lunii septembrie. Acesta va fi redeschis în jurul datei de 25 septembrie, când Blajul va avea parte de unul dintre cele mai moderne târguri de animale şi produse agricole din judeţ.

Municipalitatea îi roagă pe cei care frecventau, în calitate de comercianţi sau clienţi, târgul de animale din Blaj să înţeleagă situaţia creată. Terenul pe care se află amplasat târgul a fost predat constructorului care se va ocupa de reabilitarea acestuia, în aceste zile urmând să înceapă lucrările propriu-zise, la finalul cărora Blajul va beneficia de un târg modern, la standarde europene, care să satisfacă pretenţiile tuturor celor care îl vor vizita.

Târgul de animale şi mărfuri din Blaj are loc, în mod obişnuit, în fiecare zi de joi, dar, de patru ori pe an, găzduieşte comercianţi din întreg judeţul, fiind încadrat la categoria târgurilor tradiţionale „de ţară”: 25 martie, 29 iunie, 25 septembrie şi 3 decembrie.

12.06.2017.