Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: tânăr din Şona, cercetat pentru patru infracţiuni de furt

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Şona este cercetat de poliţiştii din Blaj, el fiind principalul suspect în patru furturi, după ce a sustras diferite sume de bani din incinta a două locuinţe şi două societăţi comerciale din Blaj.

Luni, 17 iulie, în jurul orelor 05.30, poliţiştii Postului de Poliţie Şona au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt dintr-o locuinţa din Şona. În urma verificărilor, la scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe M.I. de 19 ani din localitatea Şona, judeţul Alba, care a pătruns în locuinţa părţii vătămate, U.R. , de 44 de ani, din aceeaşi localitate, prin escaladarea gardului împrejmuitor al imobilului şi, profitând de faptul că uşa de la casă era descuiată, a intrat şi a sustras dintr-un portmoneu suma de 150 lei.

După ce M.I. a fost prins, ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj – Biroul de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că M.I. este autorul a încă trei furturi, dintre care două furturi comise din societăţi comerciale din municipiul Blaj (de unde a sustras suma de 399 lei), în data de 7 iunie 2017 şi în data de 8 iunie 2017, şi încă un furt dintr-o locuinţă din localitatea Cetatea de Baltă, comis în data de 23 iunie .2017, de unde autorul a sustras suma de 1.400 lei.

M.I. a fost reţinut de poliţie pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Blaj, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din Blaj continuă cercetările faţă de M.I . sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni de furt, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba.

18.07.2017.