Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: posibilă întrerupere a furnizării apei potabile şi creşterea turbidităţii acesteia

Sucursala Blaj a SC Apă CTTA anunţă că apa potabilă ar putea fi sistată în oraş, pentru o perioadă, dacă intervenţia la o avarie "foarte mare", produsă în cartierul Hula, va dura mai mult timp. Marţi, 25 octombrie, în jurul orei 14.00, s-a produs o avarie la intersecţia străzilor I.M.Clain şi Petru Maior, din Blaj, una dintre arterele principale de alimentare cu apă a oraşului. În prezent alimentarea cu apă se face pe rute ocolitoare, dar, după finalizarea intervenţiilor la avaria produsă, este posibil să apară creşteri ale turbidităţii apei, iar în acest sens vor fi luate măsuri pentru aducerea apei potabile în parametrii de calitate, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre.

"Sucursala Blaj a SC Apă CTTA Alba anunţă că marţi, 25 octombrie, în jurul orei 14.00, s-a constatat o avarie foarte mare la conducta de transport apă, din OOL Dn 300mm, în localitatea Blaj, la intersecţia străzilor I.M.Clain şi Petru Maior, una dintre arterele principale de alimentare cu apă a oraşului.

Pentru intervenţia în vederea remedierii acesteia a fost necesară închiderea mai multor vane pentru izolarea zonei şi asigurarea continuităţii în alimentarea cu apă a tuturor beneficiarilor prin alimentarea reţelei de distribuţie pe rute ocolitoare.

După finalizarea lucrărilor de intervenţii şi repunerea reţelei de distribuţie sub presiune, este posibil să apară creşteri ale turbidităţii apei, în acest sens urmând a se lua toate măsurile necesare pentru aducerea acesteia în limitele parametrilor de calitate.

Vă mulţumim pentru înţelegere"
, se arată în comunicatul SC Apă CTTA, semnat de şeful Sucursalei Blaj, Ioan Ignat.

25.10.2016.