Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Petrecerea festivă de Ziua Internaţională a Vârstei a Treia, la Restaurantul "La Popa"

Primăria Municipiului Blaj a schimbat locul de desfăşurare a petrecerii organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstei a Treia. Astfel, din cauza numărului foarte mare de persoane înscrise, aproximativ 600, întâlnirea festivă se va desfăşura la Restaurantul "La Popa" şi nu la Căminul Cultural din Tiur, aşa cum se anunţase iniţial. Evenimentul va avea loc luni, 2 octombrie 2017, începând cu ora 12.00.

Pentru pensionarii din localităţile componente, organizatoriivor pune la dispoziţie, gratuit, autobuze. Astfel, plecarea din Tiur va avea loc la ora 11.30, de la sensul giratoriu din centrul satului, în timp ce de la Petrisat plecarea va avea loc tot la ora 11.30, din faţa Bisericii.

Este pentru a doua oară când municipalitatea schimbă, în ultimul moment, locul de desfăşurare a petrecerii festive organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstei a Treia, după ce anul trecut, din aceleaşi motive, masa organizată cu această ocazie a fost mutată tot de la Căminul Cultural din Tiur la Restaurantul "La Popa".Ziua Internaţionale a Vârstei a Treia este sărbătorită în data de 1 octombrie, iar în fiecare an, în jurul acestei date, administraţia blăjeană îşi arată respectul cuvenit persoanelor în vârstă din oraş.

27.09.2017.