Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: peste o treime din autoturismele controlate, în doar trei ore, au prezentat defecţiuni tehnice

Peste o treime din autoturismele controlate, într-un interval de numai trei ore, pe raza municipiului Blaj au prezentat defecţiuni tehnice, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Marţi, 25 aprilie, poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român, au verificat 15 autovehicule, la şase dintre acestea fiind identificate defecţiuni tehnice.

Marţi, 25 aprilie 2017, poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate stării necorespunzătoare a autovehiculelor.

În cele trei ore de acţiune, au fost verificate 15 autovehicule, la şase dintre acestea fiind identificate defecţiuni tehnice.

În total, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.320 lei, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi a fost reţinut un permis de conducere.

26.04.2017.