Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: noul birou parlamentar al deputatului Claudiu Răcuci, la sediul PNL din strada dr. Vasile Suciu

Blăjenii şi locuitorii din Zona Târnavelor care au diverse probleme de semnalat se pot adresa acum Biroului Parlamentar al deputatului liberal Claudiu Răcuci. Acesta este situat pe strada dr. Vasile Suciu, nr. 4 şi este deschis în fiecare zi lucrătoare, de luni până vineri, între orele 10.00 - 16.00. Tot aici vă puteţi înscrie la audienţele pe care la va acorda deputatul blăjean Claudiu Răcuci, iar în măsura posibilităţilor, problemele ridicate de cetăţeni vor fi soluţionate.

Prezent la Radio Blaj, deputatul PNL de Alba, Claudiu Răcuci, a declarat :

"Vă invit în fiecare zi, între orele 10.00 - 16.00, la biroul meu parlamentar, din sediul PNL Blaj, situat pe strada dr. Vasile Suciu, nr. 4. Este un sediu renovat, la care am lucrat timp de mai multe luni şi îi aştept pe cetăţeni cu drag, într-o ambianţă plăcută, să vină să discutăm împreună problemele cu care ei se confruntă. Această invitaţie este adresată tuturor celor interesaţi de dialog, imdiferent că sunt din Blaj, de pe Valea Târnavelor sau din altă parte. O să fie permanent o persoană la biroul meu parlamentar, care, atunci când eu nu voi fi acolo, va nota problemele semnalate de cetăţeni şi îi va programa pe aceştia la audienţele pe care le voi acorda."

Nicu Goga

12.07.2017.