Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: jandarmii au intervenit la un conflict izbucnit într-o familie, din cauza banilor

Un bărbat din Blaj, întors din străinătate, a avut nevoie de intervenţia jandarmilor, pentru a putea să îşi ia soţia şi copilul de la locuinţa în care femeia a convieţuit în ultimele trei luni. Motivul scandalului a fost reprezentat de o sumă de bani pe care soacra şi cumnata bărbatului i-au solicitat-o acestuia pentru găzduirea soţiei şi copilului. Jandarmii au stabilit că vinovate pentru scandal se fac soacra şi cumnata bărbatului, ultima fiind amendată cu 300 de lei.

Incidentul s-a petrecut luni, 8 februarie, pe strada Livezii din municipiul Blaj şi a fost semnalat prin apel la 112.

Amănunte ne oferă locotenent colonelul Ovidiu Cosmin Jurcoveţ, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba:

"Întors în ţară după o perioadă de aproximativ trei luni petrecute în Franţa, un bărbat în vârstă de 23 de ani s-a deplasat la domiciliul soacrei pentru a-şi întâlni soţia şi copilul. După momentul revederii, el a dorit ca, împreună cu familia, să se deplaseze la locuinţa părinţilor săi, situată în localitatea Şona. Pe motiv că în perioada în care s-a aflat în străinătate i-au îngrijit soţia şi copilul în vârstă de un an, soacra şi cumnata i-au cerut să le dea o parte din banii câştigaţi. Bărbatul a refuzat şi, pe acest fond, cele două nu i-au permis soţiei să-l însoţească, deşi femeia este majoră şi şi-a exprimat dorinţa ca, împreună cu fiul ei, să-şi urmeze soţul.

Scandalul care a urmat a atras atenţia vecinilor, iar unul dintre aceştia a alertat jandarmii. Un echipaj de jandarmerie a intervenit oportun, a prevenit escaladarea violenţelor şi a aplanat conflictul. Principale vinovate au fost găsite soacra şi cumnata bărbatului, cele două fiind sancţionate contravenţional cu avertisment, respectiv amendă în valoare de 300 lei."


09.02.2016.