Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: femeie sancţionată pentru furt de panseluţe

O femeie din Pănade a fost amendată cu 200 de lei de Poliţia Locală Blaj pentru că a furat panseluţe de pe domeniul public al municipiului. Femeia, care a sustras opt panseluţe din zona Bisericii Ortodoxe "Sfântul Gheorghe", a fost identificată pe baza imaginilor furnizate de camerele video de supraveghere, montate anul trecut de Primăria Blaj.

M.F. din satul Pănade, comuna Sâncel, a sustras duminică, 24 aprilie, în jurul orei 13.45, opt panseluţe din jardinierele amplasate de municipalitatea blăjeană în zona Bisericii Ortodoxe "Sfântul Gheorghe" Blaj. Poliţiştii locali, care au constatat lipsa florilor, au reuşit să identifice făptaşul după consultarea imaginilor video. Femeia din Pănade şi-a recunoscut fapta, după ce a fost pusă în faţa probelor video prezentate de poliţişti. Pentru fapta sa, M.F. a primit o amendă în valoare de 200 lei.

Este primul incident de acest gen raportat de Poliţia Locală Blaj în acest an, după ce anul trecut, din această cauză, Primaria Municipiului Blaj a achiziţionat camere video pentru supravegherea zonelor publice în care sunt prezente flori şi ornamente florale. Odată cu instalarea camerelor video, cei care sustrag flori de pe domeniul public sunt depistaţi mult mai rapid, la doar câteva ore după "comiterea faptei".

Municipalitatea blăjeană cheltuieşte aproximativ 100.000 lei pe an pentru achiziţionarea sau producerea a peste 100.000 de flori, din aproximativ 15 specii, care asigură, pe tot parcursul anului, un ambient coloristic în urbea de la confluenţa celor două Târnave.

26.04.016.