Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: femeie din Mureş, reţinută pentru furt dintr-un magazin

O femeie din judeţul Mureş, care locuieşte fără forme legale în Blaj, a fost reţinută de poliţiştii blăjeni, sub acuzaţia de furt. Femeia este acuzată că a sustras suma de 1.040 lei dintr-un magazin specializat în vânzarea de telefoane mobile.

Marţi, 1 august 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, au identificat-o pe C.K., de 40 de ani, din judeţul Mureş, care locuieşte fără forme legale în municipiul Blaj, ca fiind principalul suspect de comiterea unui furt dintr-un magazin din Blaj, specializat în vânzarea de telefoane mobile, faptă reclamată poliţiei la data de 24 iulie 2017 de către reprezentanţii magazinului.

Se pare că, la data de 20 iulie 2017, femeia a profitat de neatenţia angajaţilor magazinului şi a sustras suma de 1.040 lei, ce era lăsată în sertarul unui birou.

Pentru obţinerea de probe în cauză, la data de 1 august a.c., poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa din Blaj a femeii.

Faţă de C.K a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba.

02.08.2017.