Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: femei din Târnăveni, cercetate pentru tentativă de furt

Două femei din Târnăveni sunt cercetate pentru tentativă de furt, după ce au încercat să sustragă bani din poşeta unei femei, în incinta unui magazin din Blaj.

Poliţiştii din Blaj au identificat, cu operativitate, două femei, care au încercat să sustragă bani din poşeta clientei unui magazin.

Miercuri, 22 august 2017, în jurul orelor 12.20, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată de către reprezentata unui magazin din Blaj, cu privire la faptul că a surprins două femei în timp ce încercau să sustragă bani din poşeta unei cliente, iar în momentul în care au fost văzute au renunţat la activitatea infracțională şi au părăsit magazinul.

Poliţiştii s-au deplasat, imediat, în zona magazinului şi, în apropierea acestuia, le-au identificat pe C.K., de 40 de ani, din Târnăveni, judeţul Mureş, care locuieşte fără forme legale în municipiul Blaj, şi pe A.E., de 34 de ani, din Târnăveni, bănuite de comiterea tentativei de furt şi care încercau să-şi asigure scăparea.

Faţă de cele două femei, a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt, anunţă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba.

23.08.2017.