Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Doi adolescenţi, surprinşi în timp ce jefuiau o locuinţă

Poliţiştii din Blaj au prins în flagrant doi adolescenţi din municipiu care au sustras suma de 135 lei dintr-un imobil de pe strada Cloşca din Blaj. Prejudiciul a fost recuperat si predat părţii vătămate.

Luni, 10 iulie 2017, la ora 06.30, poliţiştii de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat doi suspecți de furt, M.D. de 17 ani si C.V. de 18 ani, ambii din Blaj, în timp ce încercau să fugă de la locul faptei. Aceştia au sustras, dintr-un imobil de pe strada Cloşca, din Blaj, 135 lei, asupra lor fiind identificată suma de bani sustrasă de la persoana vătămată.

Prejudiciul a fost recuperat si predat părţii vătămate, iar faţă de cei doi tineri a fost întocmit un dosar penal în care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

M.D. si C.V. au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Alba. Cercetările continuă.

11.07.2017.