Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Circulaţia rutieră la bariera CFR din zona Cimitirului Central va fi oprită luni, 13 februarie

Circulaţia rutieră peste pasajul de trecere la nivel cu calea ferată din zona Eroilor - Cimitirul Central va fi oprită luni, 13 februarie, între orele 08.30 - 14.00, din cauza unor lucrări ce se efectueză la linia de cale ferată. În aceste condiţii, şoferii sunt sfătuiţi să folosească rutele ocolitoare, calea ferată mai putând fi traversată în Blaj fie prin pasajul din cartierul Câmpul Libertăţii, fie pe Podul Minciunilor.

Din cauza unor deranjamente la linia de cale ferată din municipiul Blaj, se închide circulaţia rutieră peste pasajul de trecere la nivel cu calea ferată la kilometrul 378+015 (trecerea din zona Cimitirulul Central Blaj), informează Districtul Blaj din cadrul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Braşov, care anunţă că lucrarea pentru eliminarea deranjamentului se va executa în data de 13 februarie, între orele 08.30 şi 14.00.

Circulaţia autovehiculelor rutiere se va face pe căi ocolitoare, semnalizate şi dirijiate de către executantul lucrării, se mai arată în adresa semnată de Lucian Spătăcean, şef district L2 Blaj.

09.02.2017.