Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: căruţaş beat sancţionat de jandarmi pentru că a deranjat liniştea pe strada Dr. Vasile Suciu

Un căruţaş din Blaj, aflat în stare de ebrietate, a fost sancţionat de jandarmi pentru că a deranjat liniştea pe strada Dr. Vasile Suciu din localitate. Bărbatul, care era supărat pe calul său pentru că nu executa comenzile dorite, i-a înjurat apoi şi pe cei care îi cereau să înceteze cu violenţa verbală.

Amănunte ne oferă locotenent colonelul Ovidiu Cosmin Jurcoveţ, ofiţer informare, relaţii publice şi relaţii cu publicul din Jandarmeria Alba:

"În timpul unei misiuni de patrulare pe care o executa luni, 14 septembrie, pe strada Dr. Vasile Suciu din municipiul Blaj, un echipaj de jandarmerie a observat, în jurul orei 21.00, un bărbat care se manifesta foarte zgomotos. Apropiindu-se de el, s-a putut constata că acesta prezenta semne ale unui consum excesiv de alcool, iar cel pe care-l înjura era calul său. Din spusele bărbatului, se pare că episodul de violenţă verbală a izbucnit în momentul în care animalul se încăpăţânase să mai tragă căruţa la care era înhămat. În urma verificărilor efectuate, a reieşit că, extrem de supărat, căruţaşul nu s-a limitat doar la “apostrofarea” calului, ci de acelaşi tratament şi limbaj extrem de vulgar au avut parte şi cei prezenţi în zonă, care au asistat involuntar la incident şi care i-au cerut să înceteze.

Identificat ca fiind Dan C. ( 38 de ani ), domiciliat în Blaj, a fost îndrumat să evite pe viitor un astfel de comportament, iar la final a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei."


16.09.2015.