Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: bărbat sub influenţa băuturilor alcoolice, reţinut pentru agresiune

Poliţiştii din Blaj l-au reţinut, pentru 24 de ore, pe un bărbat din municipiu, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a agresat pe un concetăţean, pe strada Plopilor. În urma agresiunii, victima a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Blaj, fără a rămâne internată.

Luni, 11 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de S.N., de 59 de ani, din Blaj, care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Acesta, în seara zilei de 10 septembrie,fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a agresat pe un bărbat de 54 de ani, ce se afla pe strada Plopilor din municipiu.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Blaj, fără a rămâne internată.

În cursul zilei de 12 septembrie, S.N. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Foto: internet

12.09.2017.